fbpx

BLITZ PROFIL

Elemente fixare, ventilare, etanașare

Elemente fixare, ventilare, etanașare

Element de trecere cabluri sau conducte prin acoperiș

Asigura trecerea de cabluri sau conducte prin acoperiș.

Element ventilare Țiglă Metalică

Excelentă aderență la toate suprafețele. Rezistent la condițiile meteorologice pe termen lung, cum ar fi radiațiile UV, înghețul, ploaia, umiditatea. În plus, se adapeaza la trei tipuri de suprafețe si forme.

Cos ventilare

Sunt utilizate pentru a ventila încăperi si instalații sanitare.

Banda de etanșare acoperiș

Excelentă aderență la toate suprafețele. Rezistent la condițiile meteorologice pe termen lung, cum ar fi radiațiile UV, înghețul, ploaia, umiditatea. În plus, se adapeaza la trei tipuri de suprafețe si forme.

Banda de ventilare coama

O ventilație eficientă a colțurilor acoperișurilor prin valorificarea geotextilului permeabil la vapori. Banda este permeabilă la aer si umezeală si împiedică pătrunderea apei de ploaie și a insectelor sub acoperiș. Dispune de fixare extrem de durabilă prin geotextil la aluminiu. Flexibilitatea ridicată a benzii asigură o instalare ușoară. Diferitele lățimi de bandă permit o selecție curată pentru o acoperire si o formă specifică a acoperișului.

Suruburi Țiglă Metalică

Șuruburile Blitz Profil sunt protejate cu straturi antirugină, în felul ăsta este eliminat riscul apariției coroziunii pe învelitoarea metalică aplicată pe construcție. Șuruburile sunt disponibile în 2 dimensini.

Dimensiuni: 4.8 mm x 35 mm, 4.8 mm x 20 mm


Folie anticondens

Rolul foliei anticondens este de a permite trecerea vaporilor dîn interiorul locuinței către exterior, în acelasi timp nepermițând apei rezultate din condensul care ia naștere pe suprafața interioară învelitorii să pătrundă înapoi în locuința.

Lungime rulou: 50 m
Lățime rulou: 1,5 m
Densitate – 90-165g/mp

Burete etanșare acoperiș

Bureții universali sunt fabricați din spumă de polietilenă si sunt adezivi pe o suprafață pentru o rezistență mai bună. Elementele triughiulare ale bureților universali au rol de etanașare în zonele atipice (dolie, stresină, etc.).

Lungime totală: 2000 mm
Lungime de acoperire: 1900 mm

bureti-universali

Banda autoadeziva bituminoasa

Se foloseste pentru etanșarea placilor de Țiglă Metalică in zona coamelor înclinate si/sau in zonele dintre acestea si perete, aceasta este o banda autoadeziva hidroizolatoare si are o mare rezistența la rupere

Lungime: 10 m
lațime: 0,1-0,15m

banda-etanșare

Alegerea unui acoperiș

Sfaturi cumpărare

Să alegeți un sistem complet de acoperiș (învelitoare, sistem pluvial și accesorii) vă va scuti de costuri suplimentare ulterioare și vă va oferi garanția unui acoperiș durabil.

CONSULTA UN SPECIALIST