Elemente fixare, ventilare, etanașare

Elemente fixare, ventilare, etanașare

Element de trecere cabluri sau conducte prin acoperis

Asigura trecerea de cabluri sau conducte prin acoperis.

Element ventilare tigla metalica

Excelentă aderență la toate suprafețele. Rezistent la condițiile meteorologice pe termen lung, cum ar fi radiațiile UV, înghețul, ploaia, umiditatea. În plus, se adapeaza la trei tipuri de suprafețe și forme.

Cos ventilare

Sunt utilizate pentru a ventila încăperi și instalații sanitare.

Banda de etansare acoperis

Excelentă aderență la toate suprafețele. Rezistent la condițiile meteorologice pe termen lung, cum ar fi radiațiile UV, înghețul, ploaia, umiditatea. În plus, se adapeaza la trei tipuri de suprafețe și forme.

Banda de ventilare coama

O ventilație eficientă a colțurilor acoperișurilor prin valorificarea geotextilului permeabil la vapori. Banda este permeabilă la aer și umezeală și împiedică pătrunderea apei de ploaie și a insectelor sub acoperiș. Dispune de fixare extrem de durabilă prin geotextil la aluminiu. Flexibilitatea ridicată a benzii asigură o instalare ușoară. Diferitele lățimi de bandă permit o selecție curată pentru o acoperire și o formă specifică a acoperișului.

Suruburi tigla metalica

Șuruburile Blitz Profil sunt protejate cu straturi antirugină, în felul ăsta este eliminat riscul apariției coroziunii pe învelitoarea metalică aplicată pe construcție. Șuruburile sunt disponibile în 2 dimensini.

Dimensiuni: 4.8 mm x 35 mm, 4.8 mm x 20 mm


Folie anticondens

Rolul foliei anticondens este de a permite trecerea vaporilor din interiorul locuinței către exterior, în același timp nepermițând apei rezultate din condensul care ia naștere pe suprafața interioară învelitorii să pătrundă înapoi în locuința.

Lungime rulou: 50 m
Lățime rulou: 1,5 m
Densitate – 90-165g/mp

Burete etansare acoperis

Bureții universali sunt fabricați din spumă de polietilenă și sunt adezivi pe o suprafață pentru o rezistență mai bună. Elementele triughiulare ale bureților universali au rol de etanașare în zonele atipice (dolie, streșină, etc.).

Lungime totală: 2000 m
Lungime de acoperire: 1900 m

bureti-universali

Banda autoadeziva bituminoasa

Se foloseste pentru etansarea placilor de tigla metalica in zona coamelor inclinate si/sau in zonele dintre acestea si perete, aceasta este o banda autoadeziva hidroizolatoare si are o mare rezistenta la rupere

Lungime: 10 m
Latime: 0,1-0,15m

banda-etansare

SFATURI CUMPARARE

Să alegeți un sistem complet de acoperiș (învelitoare, sistem pluvial și accesorii) vă va scuti de costuri suplimentare ulterioare și vă va oferi garanția unui acoperiș durabil.

CONSULTA UN SPECIALIST