fbpx

BLITZ PROFIL

Ferestre mansardă

Ferestre mansarda

Parteneriatul de succes dintre BLITZ PROFIL şi liderul de piață mondial VELUX oferă clienților noştri soluția completă de acoperiş perfect funcțional şi modern: lumina naturală, aer proaspăt şi calitate.

Ferestrele de mansardă VELUX se integrează perfect în sistemul de acoperiş BLITZ PROFIL, oferind locuinței dumneavoastră un plus de lumina şi caldură. Este atât de simplu sa-ți oferim starea de bine pe care ți-o doreşti acasă. Îți creem un spațiu bine iluminat, te învațăm cum să primeşti lumina naturală care ți se potriveşte, în funcție de punctele cardinale, îți amplasăm corect ferestrele de mansardă şi apoi te invităm la calm şi relaxare.
Fereastra de mansardă VELUX beneficiază de 10 ani garanție.
Toate produsele VELUX sunt fabricate la standardele cele mai înalte, din materiale de cea mai bună calitate și au fost concepute astfel încât să aibă o durată de viață cât mai îndelungată, de peste 25 de ani. Energia, vitalitatea, sănătatea vin şi prin ferestrele de mansardă de la VELUX. De 70 de ani, Grupul VELUX s-a dedicat producerii ferestrelor de mansardă, ce au devenit sinonime cu calitatea. Calatoria noastră împreuna cu tine nu se termină de îndată ce ai cumpărat şi montat fereastra de mansardă.
Ferestrele de mansardă pe care le comercializăm oferă mai multă lumină şi confort pentru orice buzunar.

Diversele funcţiuni şi performanţele din ultimul timp în industria sticlei permit arhitecţilor să fie creativi. Iluminarea în mansardă este la fel de importantă ca iluminarea din orice altă încăpere. Rooflite lucrează cu precizie şi grijă pentru a-ţi oferi cele mai avantajoase tipuri de ferestre, de calitate superioară. Apelăm la profesionişti atunci când este implicată satisfacţia clienţilor noştri. Utilizând cele mai noi tehnologii, ferestrele de mansardă Rooflite asigură termoizolare şi durabilitate maximă, păstrându-şi în acelaşi timp funcţionalitatea prin articularea mediană. Creşterea iluminatului natural oferă un design interior excelent. Ținem cont de detaliile tehnice precum izolarea termică, acustică, siguranţa şi securitatea, alegându-şi produsele cu grijă. Cumpărând o fereastra Rooflite înseamnă că benefeciați de cea mai buna calitate , susținută de 10 ani garanție! O fereastră sigură , cu performanțe termice și de etanaseitate testate riguros conform standardelor Europene … și toate acestea la cel mai bun preț de pe piață.

Gama de ferestre Rooflite cuprinde:

Scări acces pod

Informații disponibile în curând.

Velux premium operare de sus

Adu aerul proaspăt în casa ta cu o fereastră de mansardă VELUX operată de sus. Acest model de fereastră este uşor de folosit – chiar dacă mobilierul este amplasat dedesubtul ei. Bara de operare din partea de sus îți va permite să montezi fereastra mai jos decât o fereastră echivalentă operată de jos, astfel încât vei obţine o privelişte excelentă, fie că stai jos, fie că stai în picioare

Velux premium operare de jos

Cerul este limita, în cazul unei ferestre de mansardă Premium cu mâner jos. Operată cu un mîner elegant, această fereastră îți oferă panoramă completă, priveliște deschisă a cerului si maximizează cantitatea de lumină naturală care pătrunde înăuntru. Acest model este recomandat dacă dorești sau dacă trebuie să amplasezi fereastră la o înălțime mare, de exemplu în cazul unui parapet înalt.

Velux standard plus operare de sus

Noua fereastră de mansardă Standard Plus are acum geam termoizolant altcătuit din 3 foi de sticlă la un preț extrem de atractiv, ceea ce îți va da posibilitatea să păstrezi locuința călduroasă, fără a face compromisuri la calitate. Geamul termoizolant, împreună cu inovatorul sistem izolator ThermoTechnology™ si cu garnitura specială fac conferă acestei ferestre proproietăți izolatoare excelente.

Velux standard plus operare de jos

Datorită geamului termoizolant cu 3 foi de sticlă, care este acum mult mai accesibil, noua fereastra Standard Plus cu operare de jos îți transformă mansarda într-o locuință mai eficientă energetic. sistemul unic de termoizolare ThermoTechnology™, împreună cu garnitura suplimentară împotriva curentului îmbunătățesc performanța izolatoare a ferestrei, mențintând căldura în interior si acționând asemeni unui scut împotriva frigului de afară. Ferestrele cu operare de jos se montează de obicei în cazul unui parapet înalt, fiind poziționate la înălțime.

Velux standard operare de jos

Operată cu ajutorul unui mâner elegant din zinc, situat în partea de jos, această fereastră de mansardă din lemn este soluția recomandată în situațiile în care este
necesar montajul ferestrei la înălțime, de exemplu în cazul unui parapet înalt.

Velux standard operare de sus

Modelul original de fereastră de mansardă cu operare de sus GZL are integrat un sistem de ventilare. Bara de operare superioară conferă ferestrei mai multe avântaje:
modelul se potrivește pentru cele mai multe înălțimi de montaj si se manevrează ușor, chiar dacă mobilierul este amplasat sub fereastră.

Alegerea unui acoperiș

Sfaturi cumpărare

Să alegeți un sistem complet de acoperiș (învelitoare, sistem pluvial și accesorii) vă va scuti de costuri suplimentare ulterioare și vă va oferi garanția unui acoperiș durabil.

CONSULTA UN SPECIALIST