Sfaturi de cumpărare unui acoperiș nou

În momentul alegerii unui acoperiș nou pentru casa dumneavoastră trebuie să aveți în vedere câteva aspecte importante:
  1. Să alegeți un sistem complet de acoperiș (învelitoare, sistem pluvial și accesorii) vă va scuti de costuri suplimentare ulterioare și vă va oferi garanția unui acoperiș durabil.
  2. Țigla metalică este de o calitate superioară și la un preț avantajos. Un sistem pluvial eficient împreună cu accesoriile necesare asigurării funcționalității va oferi calitate și durabilitate acoperișului.
  3. Detaliile fac diferența, atât estetic, dar mai ales din punct de vedere al rezistenței și durabilității. Elementelor de etanșare asigură ventilarea corectă a acoperișului și cel mai important, împiedică infiltrarea apei, previne formarea cuiburilor de pasari și asigură protecție pentru vânt și zgomot. Gândiți-vă un acoperiș vechi sau inestetic poate fi schimbat foarte ușor.

Înlocuirea unui acoperiș este important deoarece:

Durata normală de înlocuire este între 2 și 5 zile, în funcție de suprafața și complexitatea acestuia. Înlocuirea unui sistem complet de acoperiș nu este complicată și nu afectează activitățile dumneavoastră zilnice.
Nu amanați înlocuirea acoperișurilor realizate din materiale de slabă calitate: azbest, tablă zincată, țigla ceramică învechită. Acestea ascund de regulă potențiale cauze de deteriorare a întregii structuri a acoperișului, sunt grele, nu mai prezintă rezistență și nici aspect estetic. Indicată este colaborarea cu echipe profesioniste de montaj, recomandate de producător, pentru a se asigura o execuție rapidă și o calitate corespunzătoare. O echipă profesionistă vă oferă în plus sugestii referitoare la eventuale schimbări de design și funcționalitate a acoperișului, adaptate nevoilor și tendințelor actuale, astefel puteți să evitați neplacerile cauzate de schimbarea acoperișului. Este indicat ca odată cu renovarea învelitorii să înlocuiți și sistemul vechi de jgheaburi și burlane, cu unul mult mai eficient și cu o durată de viață mult mai mare.

Pașii schimbării acestuia sunt:
  1. Decopertarea (îndepărtarea învelitorii vechi);
  2. Înlocuirea elementelor de susținere deteriorate din lemn (grinda, capriori);
  3. Montarea foliei anticondens;
  4. Montarea noului acoperiș din țiglă metalică.

Agenții noștri. Puteți contacta cel mai apropiat agent Blitz Profil pentru consultanță și comenzi.
Despre noi. Producem sisteme de învelitori metalice tip țiglă metalică pentru acoperiș și nu numai.
Montaj. Montează ca un profesionist, ține cont de recomandări să nu faci rabat la calitate.
Sfaturi de cumpărare. Alegeți un sistem complet de acoperiș pentru a vă scuti de cheltuieli suplimentare.

Aveți nevoie de ajutor? Vă rugăm să ne contactați la: +40-21-315-67-40