fbpx

BLITZ PROFIL

Sistem Pluvial

Sistem pluvial

Sistemul pluvial pentru acoperiş este compus din jgheaburi, burlane, elemente de legatură, elemente de susținere, coturi, colectoare de apă, colțare, etc.
Un acoperiş nu poate fi funcțional, eficient şi estetic fără un sistem pluvial complet. Sistemul pluvial este un sistem complex, fiecare element se îmbină perfect, protejând acoperişul şi fațada casei în cazul unui volum mare de apa. Sistemul pluvial este disponibil într-o gamă variată de culori.

Este esențială alegerea accesoriilor în construirea unui sistem complet de acoperiş deoarece rezistența în timp a acestuia şi factorii externi pot afecta durabilitatea acoperişului dumneavoastră.

Etanşarea corectă va asigura un consum redus de energie şi o economie la consumul de curent electric necesar încălzirii locuinței, de asemanea un sistem complet, etanş, estetic şi funcțional vă poate scuti de cheltuieli suplimentare după montaj şi reparații inutile.

Prin intermediul jgheaburilor, burlanelor şi a celorlalte accesorii, BLITZ PROFIL vă asigură colectarea eficientă a apelor pluviale de pe acoperişul casei, jgheaburile şi burlanele metalice fiind confecţionate din materie primă de cea mai bună calitate, cu sistemul de vopsire multistrat, pe ambele părţi, pentru a rezista excelent în timp.

Funcţionalitatea unui acoperiş este completată printr-un sistem complet de drenare a apelor pluviale. Sistemul complet oferit de BLITZ PROFIL este compatibil cu orice tip de acoperiş: ţiglă metalică, ţiglă ceramică sau din beton, şindrilă bituminoasă, tablă fălţuită.

Componente disponibile:

Prelungitor Burlan
Cot Burlan
Brăţară Burlan
Ramificaţie „Y”
Pâlnie Colectoare
Jgheab
Cârlig Jgheab
Brăţară Jgheab
Capac Jgheab
Colţar Exterior
Colţar Interior
Racord Jgheab-Burlan
Burlan

Blitz Profil comercializează sisteme pluviale circulare disponibile în doua dimensiuni: 150/100 și 125/87. Acestea le puteți găsi înrt-o gamă variată de culori pentru a realiza o combinație personalizată și placută cu nuanța de culoare a acoperișului.

atribute-sisteme-pluviale

Avantajele sistemului pluvial circular Blitz Profil

  • Calitate înaltă
  • Design atrăgător
  • Gamă variată de utilizare
  • Rezistentă la căldură, ger și intemperii
  • Instalare rapidă și rezistență înaltă
  • Preluarea eficientă a apei de pe acopriș
  • Termen înalt de exploatare ( min. 50 de ani )
  • Ignifug

Culori disponibile:

sistemul pluvial circular 150/100

sistemul pluvial circular 150/100 (diametrul jgheabului – 150 mm / diametrul burlanului – 100 mm). Jgheaburile cu diametrul 150 mm se recomandă pentru drenajul acoperișurilor rezidențiale, administrative – clădiri industriale mici si mijlocii. Forma semirotundă a sistemului pluvial circular, crează o imagine tradițională cât si modernă a clădirii.

sistem pluvial circular 125/87

sistemul pluvial circular 125/87 (diametrul jgheabului – 125 mm / diametrul burlanului – 87 mm). Jgheaburile cu diametrul 125 mm se recomandă pentru case mici şi mijlocii. Temperatură de exploatare a jgheaburilor şi burlanelor BLITZ PROFIL este de la -50° până la +120°, iar temperatura de montare minimă este de -10°

Alegerea unui acoperiș

Sfaturi cumpărare

Să alegeți un sistem complet de acoperiș (învelitoare, sistem pluvial și accesorii) vă va scuti de costuri suplimentare ulterioare și vă va oferi garanția unui acoperiș durabil.

CONSULTA UN SPECIALIST