fbpx

BLITZ PROFIL

Țiglă Metalică

Țigle metalice

Casa cu tigla metalica
Țigla metalică este un material relativ nou care se folosește pentru acoperiș, oferind un design frumos, tăria oțelului, siguranța ecologică și antiincendiară și o vastă gamă de culori.
Datorită siguranței, esteticii și unui preț accesibil țigla metalică a devenit materialul cel mai solicitat pentru acoperirea clădirilor.

Produse-Tigla-Metalica
Țigla metalică posedă mai multe calități, care nu pot fi găsite la celelalte sisteme de invelitori:

  • Aspect plăcut
  • Greutate mică
  • Montaj simplu
  • O gamă vastă de culori
  • Termen lung de exploatare a acoperișului (peste 50 de ani)
  • Nu necesită vopsire ulterioară

Țigla metalică mat și lucios

Aceasta este acoperită cu vopsea în sistem multistrat. Oferă siguranța unui acoperiș longeviv și rezistent la condițiile climatice specifice țării noastre: ploaie, vânt, îngheț, dezgheț, grindină și alți factori atmosferici.
Țigla metalică mat și lucios are o gama variată, atat din punct de vedere al gamei de culori cât și al
grosimii: 0.45 mm și 0.5 mm.
Oferim o garanție de 10 de ani pentru vopsea. Durata de viață a produsului este de peste 50 ani.

Modele de țiglă metalică

Țigla metalică poate fi acum personalizată, suplimentar aveti la dispoziție o gamă extinsă de modele de țiglă metalică, cu mai multe variante de culori.

Ţiglă metalică BLITZ

BLITZ este profilul clasic de ţiglă metalică cu cea mai mare popularitate şi cerere. Este un profil modern, cu un aspect plăcut, foarte practic şi uşor de montat.
Materia primă folosită de Blitz Profil provine de la liderii mondiali din domeniu şi are la bază tabla zincată, tratată cu un strat de zinc cuprins între 225 gr/mp şi 275 gr/mp.

Ţiglă metalică KUBIK

Blitz Profil aduce pe piaţa din România prin forma KUBIK, nobleţea caracteristică ţiglei ceramice clasice tradiţionale, îmbinată cu rezistenţa la fenomene meteorologice specifice anotimpurilor cu temperaturi minime sau maxime.

Alegerea unui acoperiș

Sfaturi cumpărare

Să alegeți un sistem complet de acoperiș (învelitoare, sistem pluvial și accesorii) vă va scuti de costuri suplimentare ulterioare și vă va oferi garanția unui acoperiș durabil.

CONSULTA UN SPECIALIST